Download de catalogus!

  Over ons

  Welkom bij Bar Bazen, Sinds 2022 is onze missie om zowel zakelijke als particulieren klanten te voorzien van mobiele barmeubels van hoge kwaliteit, unieke uitstraling en geweldige service met het oog voor detail. Of je nu houdt van een chique met hout bekleden bar of een creatieve gedecoreerde bar, bij ons ben je aan het juiste adres. We houden van een uitdaging en geen idee is ons te gek!

  Onze visie is om de mobiliteit en flexibiliteit binnen de horeca te vergroten zonder verlies van luxe en comfort. Samen met ons zuster bedrijf Detail Creations maken we het onwerkelijke mogelijk!

  Kijk voor al reeds uitgevoerde projecten en creaties in de galerij.

  Detail Creations

  Detail creations is opgericht in 2019. Een visie die bij ons centraal staat is creativiteit verwerken in kwalitatieve decor producten. Met oog voor detail maken wij de mooiste projecten.

  Detail Creations is een one-stop-shop voor attractieparken, reclame, vakantieparken, bedrijven en particulieren. Wij werken met een eigen ontwerpdienst en een eigen productieatelier. Wij streven ernaar om voor u één adres te creëren waar u terecht kunt voor al uw reclame-, promotie- en decoratiewensen. Het verhaal, technieken, media-gebaseerde oplossingen, thema’s, speciale effecten zijn effecten op de mogelijkheden van Detail Creations. We werken samen met de beste bedrijven om end-to-end pakketten van hoge kwaliteit te bieden.

  De werkplaats van Detail Creations heeft ruimtes voor hout- en staalwerken, met glasvezel versterkt polyester, mechanica, modelbouw en spuitcabines voor verfafwerking, waardoor het bedrijf een enorme gereedschapskist heeft om mee te werken.

  Voor meer informatie bezoek https://detailcreations.nl/

  Navigatie:
  Bar Bazen V.O.F.
  KvK: 86621912
  BTW: NL864025853B01
  0
  0,00 0 artikelen

  Geen producten in de winkelwagen.

  Ben je 18 jaar of ouder?
  Ja
  Nee
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram