Download de catalogus!

  Bar op maat

  Frame

  Wij bouwen frames uit vele soorten materialen zoals aluminium, hout, rvs en het meest gebruikte materiaal is staal. De frames kunnen worden afgewerkt met een poedercoating naar keuze

  Lekbladen

  Naast de inkoop van lekbladen ontwerpen we ook lekbladen met een eigen design. Het voordeel hiervan is dat er enorm veel mogelijkheden zijn zoals speciale vormen, maten maar ook personalisatie in de vorm van logo’s.

  Accessoires

  Om uw bar nog luxer en aantrekker te maken biedt Bar Bazen ook een ruim assortiment aan barasseccoires zoals demontabele verlichtingsbalken, decor onderdelen, ledverlichting en gepersonaliseerde logo’s.

  Afwerking/decoratie

  In combinatie met ons zuster bedrijf Detail Creations is de uitstraling die u op uw bar wilt hebben eindeloos. Bar Bazen maakt zowel strakke witte barren, mat zwart staal met oud steigerhout of volledige gedecoreerde barren uit polyester.

  Installatie & onderhoud

  Ook de technische (tap)installatie is bij ons te bestellen zodat u uw bar bij aflevering gebruiksklaar is. Wilt u nu ook uw barinstallatie laten reinigen of onderhouden? Via de volgende link geven we advies hoe u uw tapinstallatie en bar in topconditie houdt!

  Easy-up wheel-system-Y

  Is uw bar ook te hoog door koelingen of andere onderdelen? Het easy-up wheel-system biedt de oplossing. Dit eenvoudig te gebruiken systeem zorgt ervoor dat uw bar zondermoeite stevig op de grond plaats of mobiel maakt voor transport. Omvallende barren en spanbanden zijn verleden tijd met het easy-up wheel-system. Zodra de bar op zijn voetjes zijn is hij door de juiste verhoudingen enorm stabiel al zal deze niet meer omvallen op een horizontale ondergrond.

  Navigatie:
  Bar Bazen V.O.F.
  KvK: 86621912
  BTW: NL864025853B01
  0
  0,00 0 artikelen

  Geen producten in de winkelwagen.

  Ben je 18 jaar of ouder?
  Ja
  Nee
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram