Download de catalogus!

  Lili's Cocktailbar

  Lili’s cocktailbar is een unieke mogelijkheid om uw feestje of gelegenheid bijzonder te maken. Met een ruim aanbod aan zowel alcoholvrije als alcoholische cocktails zijn wij ervan overtuigd dat we een passende menukaart kunnen samenstellen, compleet naar uw wensen. Op deze pagina krijg u een sneakpeak van de cocktail bar en cocktails.

  Cocktail klasse:

  Om cocktails voor iedereen toegankelijk te maken maar om ook high-end cocktails te kunnen schenken heeft Lili's 3 klasse cocktail mogelijkheden. Alle cocktails worden geserveerd met verse sappen en fruit! Een mix van verschillende klasse is mogelijk!

  Klasse 3

  €5,00 p/s

  Deze cocktails bestaan uit de welbekende classics zoals de mojito, gin tonic, sex on the beach, old fashioned ect. met onze eigen kenmerken. De presentatie is subtiel maar doeltreffend.

  Contact

  Klasse 2

  €7,50 p/s

  De cocktails onder deze klasse zijn de wat duurdere cocktails met high end drankmerken in de cocktail industrie. Eigen kenmerkende siropen uit eigen keuken worden verwerkt in deze cocktails met de presentatie is wat uitbundiger en een echte belevenis.

  Hieronder is een van onze eigen cocktails een variant op de classic old fashioned: ‘the smokey old rose’. Deze cocktail wordt gemaakt met four roses bourbon, the famous grouse schotse en huisgemaakte siropen. De cocktail wordt afgerookt met gearomatiseerde houtsnippers om de cocktail een rokerige smaak te geven.

  Contact

  Klasse 1

  €10,00 p/s

  Als u de volledige unieke cocktail expertise wilt zijn, zijn de klasse 1 cocktails iets voor u! Deze High end cocktails zijn eigen kenmerkende cocktails met huisgemaakte siropen, sappen en drank van hoge kwaliteit. Aan de presentie ontbreekt niks!

  Uw glas is keurig afgewerkt maar wordt geserveerd op een passende presentatie met een klein hapje welke smaken volledig passen bij de cocktail. Elke cocktail van deze klasse heeft een unieke presentatie wijze naast de spectaculaire ondergrond zoals droogijs, rookeffecten, glitters, kleurveranderingen en meer.

  Contact

  Cocktail workshop

  Wilt u naast alleen cocktails proeven ook zelf leren hoe u de cocktails maakt? Reserveer dan nu uw Cocktailworkshop op uw eigen locatie! Ontdek alle geheimen van de cocktailindustrie en verras uw vrienden, familie of collega’s met een cocktailworkshop! Een leuke leerzame activiteit in de latere uurtjes!

  De tijdsduur en het aantal cocktails is in overleg en afhankelijk van het aantal personen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!
  Navigatie:
  Bar Bazen V.O.F.
  KvK: 86621912
  BTW: NL864025853B01
  0
  0,00 0 artikelen

  Geen producten in de winkelwagen.

  Ben je 18 jaar of ouder?
  Ja
  Nee
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram